THIPLA
Wij kunnen niet alles zelf, maar hebben wel de juiste partners.

Goede akoestiek geeft rust en verhoogt productie.

Rust en productiviteit gaan hand in hand.

Bij het interieurafwerking en inrichten van een werkplek, staat akoestiek nauwelijks op de agenda. Maar slechte akoestiek kan problemen veroorzaken en de productiviteit van uw medewerkers verminderen.

De aanwezigheid van rumoer, of sterk omgevingsgeluid veroorzaakt in sommige gevallen stress en concentratie verlies. In ruimtes met een slechte akoestiek worden telefoon gesprekken vaak op de gang, of een rustig plekje gevoerd.

Een rede om akoestiek niet op de agenda te plaatsen is heel verschillend, maar kosten en styling worden vaak gezien als probleem.

Thipla heeft ervaring met kosten besparende en imago ondersteunende interieur-afbouw.

Plafonds met uitstraling.

Een beetje buiten naar binnen.

De verlichte plafondpanelen van Ceiling66 creeeren een bijzondere beleving in een standaard systeemplafond. De ervaring van daglicht heeft een positieve uitwerking op ieder individu en geeft de ruimte een aangename en luxe uitstraling. Ceiling66 en Thipla brengen "buiten naar binnen"

Wij hebben voor u zes basisafbeeldingen geselecteerd. Kies een van de onderstaande afbeeldingen voor uw Ceiling66 plafond. Ook is het mogelijk het plafond helemaal persoonlijk te maken door een eigen afbeelding, foto of logo aan te leveren. Kijk op Ceiling66.nl

De energiezuinige LED verlichting is optioneel dimbaar te verkrijgen en ook toe te passen in vochtige ruimtes. De gesloten behuizing, dus insect- en stofvrij, behoud de kwaliteit van de afbeelding en garandeert een optimale lichtopbrengst.

Goede verlichting, werkt verlichtend.

Scherp zicht, vraagt om licht.

In de laatste NEN-EN 12464-1 zijn de eisen rondom de verlichting van het taakgebied uitgebreid met aanvullende eisen om ook het visuele comfort op de werkplek te waarborgen.

Deze eisen worden veelal vastgelegd in een verlichtingsplan, maar er zijn mogelijkheden om de interieur afbouw en het verlichtingsplan te integreren. Hierdoor kan de afwerking naar een hoger niveau en de verdeling van lichtbronnen vaak dynamischer.

In samenwerking met Switchtron, zijn wij instaat een helder licht op uw werk te schijnen.

Is uw interieur-afbouw in lijn met uw imago?

Een goed begin is het halve werk.

Veel tijd besteed aan een klinkende presentatie, om vervolgens de ouderwetse 3 poot uit de kast te halen en de beamer te ondersteunen met een pak kopieer papier. Wie kent het niet?

Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie als u kwaliteit wil uitstralen is het fijn als de ruimte waar u staat dat ook doet. Het integreren van audio/visuele middelen in de interieur-afbouw is daarbij in de huidige tijd goed uit te voeren. Ook de blijvende ontwikkeling van die technieken bieden steeds meer mogelijkheden. Van vast gemonteerd scherm, met beamer steun. Tot smartboard gekoppeld aan uw netwerk.

Thipla zorgt in samenwerking met een automatiseringsbedrijf, dat uw presentatie ruimte uw presentatie ondersteund.